Psykologi og programmering mødes

Milkwood Quantifier er en symboiose mellem erfaring indenfor fysisk og psykisk arbejdsmiljø samt programmering.

Milkwood Quantifier blev udviklet i 2015 af Philip Brechmann, som er uddannet psykolog (cand.psych), men samtidig har arbejdet over 12 år som programmør og selvstændig.

Systemet blev skabt i forbindelse med, at et ældre system til udarbejdelse af arbejdspladsvurderinger for konsulenter blev taget af markedet. I den forbindelse åbnede der sig en mulighed for et nyt system, som kunne hjælpe konsulenter i processen med at udarbejde APV'er for deres kunder.

Milkwood Quantifier har i dag fokus på to forskellige typer kunder. Systemet er velegnet til virksomheder, som har deres egne HR-organisationer, der internt står for udarbejdelsen af virksomhedens APV'er, såvel som til konsulenter, der udarbejder APV'er på vegne af deres kunder, og som hjælper med senere opfølgning og afrapportering af resultaterne heraf.

Et system til hele processen

Milkwood Quantifier er lavet ud fra en filosofi om at skulle kunne hjælpe virksomheder såvel som konsulenter i hele processen med udarbejdelse af arbejdspladvurderinger. Så kan dygtige medarbejdere og konsulenter bruge deres tid på den del af processen, som computerne ikke er egnet til. Nemlig opfølgning og tolkning af resultaterne samt udarbejdelse af handleplaner.

I dag er der sendt over 57.500 spøregeskemaer ud igennem systemet, som tilsammen udgør mere end 310 arbejdspladsvurderinger. Vi har derfor masser af erfaring med udførelse af APV'er, og kan rådgive om, hvordan systemet bruges godt til at opnå de bedste resultater samt den største tidsbesparelse.

Validerede og afprøvede undersøgelser

Systemet blev oprindeligt udviklet til brug med Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljøs (NFA) officelle undersøgelser. Disse skeamer/undersøgelser er stadig en grundsten i systemet, og kan nemt bruges i samme forbindelse. Men i takt med nye krav fra kunderne, understøtter systemet i dag også, at der kan lægges helt andre undersøgelsestyper ind. Hvis man ønsker, kan man også let føje rettelser til de undersøgelser, der allerede er i systemet i dag.

Ideen bag ovenstående tilføjelser er, at det skal være så fleksibelt som muligt for vores kunder, så de kan udarbejde de arbejdspladsvurderinger, som de ønsker. Dette gælder særligt for de af vores kunder, der laver APV'er for andre. Her har det været vigtigt for os, at give konsulenterne mulighed for at kunne lave ændringer til den enkelte APV, som de opsætter, så de kan tilpasse den til deres kunders individuelle ønsker.

Om Milkwood APS
Milkwood Quantifier i brug

Klar til at få styr på jeres APV'er?
Bestil en uforpligtende demo

Milwkood logo

Cloud baseret software til udarbejdelse af interne såvel som eksterne arbejdspladsvurderinger for virksomheder, konsulenter og kommuner.

Milkwood APS

Sadolinshade 114D
5230, Odense M
Danmark

© 2024 Milkwood APS
all rights reserved