Milkwood Quantifier
din hjælp til APV'er

Få styr på jeres arbejdspladsvurderinger med en cloud baseret løsning. Nemt, sikkert og professionelt.

Professionel rapportering

Præsenter jeres resultater overskueligt

 • Benchmark jer med andre

  Bliver I bedre? Hvordan klarer I jer i forhold til andre virksomheder? Benchmark jeres rapporter med officielle landsgennemsnit, jeres tidligere år eller enkelte afdelinger med virksomhedens gennemsnit.

 • Opdel som I ønsker

  Ønsker I at vide om bestemte afdelinger, funktioner, stillinger eller anciennitet har brug for ekstra hjælp, eller klarer sig bedre end virksomhedens gennemsnit? Opdel jeres rapporter som I ønsker det.

 • Visualiser indsatsområder

  Giv et let overblik over indsatsområder og styrker ved at vælge en rapport, der med farver viser, hvor I er stærke, og hvor I kan bruge hjælp. Eller fravælg farver for at få neutrale rapporter.

 • Den helt rigtige rapport

  Hav altid den rapport der er bedst egnet til jeres præsentation. Vælg mellem forskellige rapporttyper, så I får den, der egner sig bedst til det enkelte møde.

Mange tilretningsmuligheder

Ønsker I mulighed for at lave tilretninger enten for alle jeres undersøgelser eller nogle gange kun en enkelt? Intet problem. Systemet er bygget med fokus på fleksibilitet.

 • Flere sprog

  Har I medarbejdere, der ikke taler dansk? Både rapporter og spørgeskemanerne kan oversættes til flere sprog, så den enkelte medarbejder kan tage spørgeskemaet på sit modersmål.

 • Tilret den enkelte APV

  I får høj fleksibilitet til at lave tilretninger til spørgeskemaerne i den enkelte APV. Ønsker I at tilføje, ændre eller fjerne nogle spørgsmål så klares det let, uden at det påvirker fremtidige undersøgelser.

 • Benyt NFA's skemaer eller egne

  Benyt jer af de officielle spørgeskemaer fra NFA, som er validerede og kan benchmarkes med et landsgennemsnit. Selvudviklede spørgeskemaer kan også lægges ind i systemet.

Mange tilretningsmuligheder

Klar til at få styr på jeres APV'er?
Bestil en uforpligtende demo

Fokus på sikkerhed og compliance

Fokuser på hvordan arbejdspladsvurderinger kan være med til at forbedre din virksomhed og medarbejdertrivsel. Compliance og sikkerhed har vi styr på.

 • Jeres data er i sikre hænder

  Du behøber ikke bekymre dig for jeres data. Systemet bliver løbende opdateret, sikkerheds best practices følges, og der tages backup tre gange dagligt.

 • GDPR compliant

  Systemet er bygget op omkring GDPR, så I er sikre på, at I overholder lovgivningen med mulighed for 100% anonyme undersøgelser. Al data opbevares i Europa.

Fokus på sikkerhed og compliance

Design og Print

Kan bruges i alle sammenhænge

 • Inviter via email

  Slip for manuelt at sende emails ud til medarbejdere og opsæt automatiske påmindelser så medarbejdere, der endnu ikke har svaret, får en reminder. Brugerens email slettes, når denne har udfyldt skemaet.

 • Overbevis om anonymitet

  Tvivler nogle medarbejderne på anonymiteten i undersøgelsen? Få dem til at give dig ærlige svar ved at generere billetter med tilfældige brugernavne og kodeord, som medarbejderne kan fordele iblandt sig.

 • PDF rapporter

  I tvivl om hvodan rapporterne skal fremlægges? Rapporterne generes i PDF-format, så de både kan printes og uddeles samt bruges til fremvisning på eksempelvis skærm eller projektor.

 • Spørgeskemaer

  Spørgeskemaerne kan udfyldes digitalt af medarbejderne, så du slipper for at taste de enkelte svar ind. Foretrækker I papirskemaer, kan skemanerne let printes og efterfølgende hurtigt indtastes.

Flere spørgsmål?
Så kontakt os endelig!

Milwkood logo

Cloud baseret software til udarbejdelse af interne såvel som eksterne arbejdspladsvurderinger for virksomheder, konsulenter og kommuner.

Milkwood APS

Sadolinshade 114D
5230, Odense M
Danmark

© 2024 Milkwood APS
all rights reserved